Fauzul's FotoPage
saya budak tomey..
By: Fauzul Azim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Jul-2009 08:06 Email | Share | | Bookmark
azim@genting

baru sampai
nak check in
dayana
View all 12 photos...
weekend lepas bawak ajeem jalan2...actually nak abiskan voucher free kak njang dapat...& voucher yang aku dapat..valid sampai august 2009...seronok bawak anak2 sedara main2 lam theme park..lepas la sikit stress aku...enjoy...


Thursday, 2-Jul-2009 08:07 Email | Share | | Bookmark
ajeem@Bagan Lalang

wah laut lagi
ajeem nak explore
anak ayah
View all 12 photos...
weekend ni ajeem turun KL semata-mata nak pi picnic ngan opismate ummi kat bagan lalang..ajeem mmg suka jalan2...cam ummi & yayah...hehe


Monday, 22-Jun-2009 05:50 Email | Share | | Bookmark
Suprise untuk Ayah

masih menjadi tanda tanya
suprise
ayah ajeem & abah nina
View all 17 photos...
weekend baru ni celebrate father's day kat umah aku ngan liza + atie + nana & ila..hanya team kecik yang terlibat..so untuk kawan2 yang tak 'terajak' tu jangan kecik hati...ni bukan makan2 cam biasa yang aku buat..last minute party sebagai tanda kasih kaum ibu pada ayah2/abah2 yang sangat kami sanjungi..to ayah2 yang terlibat...ketahuilah bahawa ummi/mama saangat sayang pada kalian...


Monday, 15-Jun-2009 08:27 Email | Share | | Bookmark
ajeem & yayah

anak ayah
ajeem & yayah
manja ayah
View all 23 photos...
hm, aktiviti kuarga setiap hujung minggu...ajeem sejak dah bercakap ni...selalu tanya ayah..bilah ayah balik ayah akan sentiasa manjakan ajeem..hehe, ummi garang...

weekend baru ni bawak ajeem mandi2 pantai...pastu operasi botakkan kepala ajeem..ajeem nampak sangat noti la...panas2 ni ktorg decide untuk botakkan ajeem..tu x lama lagi jap je panjang semula..ajeem punya rambut tebal & cepat panjang..mana x tumpah kuah kalau x ke nasi...


Tuesday, 2-Jun-2009 15:00 Email | Share | | Bookmark
azim@kawin kak nim

nanges sblm pegi..ayah nyakat
wt panten
ummi gediks...
View all 27 photos...
minggu ni ajeem ikut ummi & ayah ke majlis aunty aneem kat tapah road, tapah, perak....plan asal untuk bermalam dia Cameron x jadi atas sebab2 yang x dapat dielakkan...so jalan2 makan kenduri jelah...InsyaAllah, next time ummi & ayah akan bawak ajeem jenguk 'ladang Teh Timor'...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net